Безсънни нощи, коктейли с просеко по никое време и филмов маратон у дома! Този тийнейджърски ритъм на живот от времето на карантинта през март успява да разклати железния режим на една от най-дисциплинираните популярни жени у нас - Ирина Тенчева. Тогава двамата с половинката ѝ - продуцентът Иван Христов, решават да наваксат с гледането на качествени филми и други домашни забавления, поради стечението на обстоятелствата. 

Оказва се, обаче, че този интензитет буквално разбутал съня на Ирина Тенчева. Това споделя самата тя в откровен разговор с приятелката си Марта Вачкова. Поддавайки се на нуждата от разнообразие в промеждутъка от време, когато не отваряла семейния си ресторант рано сутрин и нямала други ангажименти освен домашни задължения, тя забравила за един от най-важните навици - грижа за собствения, качествен сън!

Оказва се, че двете приятелки имат нещо общо - продуктът, който използват за проблемите с безсънието - NOVANIGHT Тройно действие. Знаят точно колко хапчета трябва да приемат на ден и колко трае периодът, в който трябва да ги пият, за да имат ефект! 

"Сега съм добре. Наспах се, защото беше лято и защото, всъщност, това лято започна март. Имах едно много дълго лято, в което имах възможност да си разбия съня и после да го коригирам", споделя откровено Ирина Тенчева по време на срещата си на кафе с една от най-близките ѝ приятелки - актрисата Марта Вачкова.

Тенчева споделя, че е с хронично недоспиване повече от 15 години, което се отключва с раждането на децата ѝ и се задълбочава след поредица емоционални събития.

"Моите бременности общо взето трябва да ги излежавам, което е свързано също с един дълъг дискомфорт. После - едно залепено за мен момиченце в следващата години. Следват тежките лични казуси, от които не сме застраховани в живота и така нататък", споделя Тенчева за безсънието. 

Предразположена от Марта, Ирина за първи път споделя, че един от най-тежките моменти в живота ѝ е разводът с първия ѝ съпруг. Това ѝ нанася сериозни емоционални щети. 

"Моето недоспиване оказва влияние на качеството на живот на всички около мен. Аз съм зодия Лъв, ставам страшно крива, трайно крива. Нещата, на които съм смятала да се радвам, започваха да се превръщат в тежък ангажимент", казва Ирина. 

Затова и взима мерки, с които успява да се справи с проблема си. 

Как се е преборила с проблема си и какво още сподели Ирина Тенчева с Марта Вачкова за безсънните си нощи - може да научите от видеото! 

*Специален проект на Dir.bg и NOVANIGHT Тройно действие- хапчето за сън!