Събитието събра повече от 600 приятели и почитатели на женското списание за мода в столичния клуб Ялта. Сред гостите бяха Ива Дойчинова, Мис България 2011 Ваня Пенева, Преслава Пейчева, Вики от Мастило, Жана Танева, Златка Димитрова, Диана Любенова, момичетата от квартет Хипнотик, водещата на „Тройка на разсъмване” Милена, доцент Георги Лозанов и Меги Колева. Това бе и първата светска поява на модела на Визаж, след като се завърна от Тайланд.

Вижте снимки >>

Вечерта премина под мотото „открий вътрешния си огън“, като акцентът бе огнен дамски балет. Момичетата от „Магия“ пресъздадоха вътрешния заряд, който захранва жената и я прави грациозна, желана и неустоима.

Всяка жена носи вътрешен огън и той се подхранва от надеждата и любовта и във всяка жена има грация“, смята мис България 2011 Ваня Пенева. Според Ива Дойчинова пък „Грацията е свързана с много сила и много талант, а българската жена-грация е смесен типаж между Ивет Лалова и Цветелина Бориславова. Ивет носи в себе си талант, сила и дух за победа, а Цветелина е бизнес дама с финес, която изглежда просто прекрасно“. За Христина Ангелова, един от младите родни модни дизайнери, световният модел на жената-грация безспорно е Анджелина Джоли.