Супер готино е да видиш резултата от няколко месечните си усилия най-накрая в ефир” – споделя Сани. „Вълнувам се много и се радвам на позитивната реакция на хората. Всяко мнение ми е ценно. Харесвам много песента, обожавам видеото, хореографията на Макоса Ностра и най-вече неотразимото присъствие на Бобо. Чувствам се едно цяло с целия екип, с който работя и се радвам, че всичко това ми се случва, защото това беше и мотивът ми да се върна в България.

Вижте визията на Сани в клипа >>

Парчето е създадено от един от най-успешните композиторски екипи на Германия, а провокативния българския текст е дело на дъщерята на Камелия Тодорова – Рейчъл Роу. Силно присъствие прави и хит мейкърът Бобо, който се включва в рап частта на парчето.

Видеото е режисирано от Таня Казакова - утвърдено име в рекламния бранш, документалното кино и специалист в режисурата на имиджови видеоклипове и красиви визии на жени-изпълнителки като Dess - I Like и Нели Петкова - Lucky One. Модерната визия на видеото се дължи и на атрактвната хореография на Димитър Божилов – Мако и танцьорите от Макоса Ностра. Стайлингът е поверен на дизайнерката на филмови продукции Диляна Иванова, екзотичният грим на Евгения Трайкова, а ефектните фризури са на Николай Иванов - Niko от „Арлет”.