Минаха четири години преди онзи фатален ден, в който Риана бе пребита от гаджето си Крис Браун. Беше точно преди наградите „Грами" и беше тежка нощ, която завърши за барбадоската в болница. Певицата заведе дело и се раздели с Крис.

Всичко вече е забравено и простено. Рири се появи на тазгодишните награди в ослепителна червена рокля и отново сияеше до Браун.

Вижте снимки >>

Победителите >>

Певицата смени цели три тоалета – сред които бяха златист комплект от изрязан потник и дълга пола, и черна вечерна рокля. Това което удиви присъстващите бе диамантеният пръстен, който проблясваше на безименния пръст на лявата ѝ ръка.

Феновете веднага реагираха. Разтревожен почитател на Рири попита в Twitter: "Това годежен пръстен ли е на ръката на Риана", а друг изрази надежда с думите: „Надявам се да е просто аксесоар".

Бижуто наистина би могло да бъде просто аксесоар. Риана обича да се кичи с много блясък и при преминаването си по червения килим демонстрира пред фотографите украсената си с пръстени ръка. Когато обаче пееше, облечена в черната официална рокля, на пръстите й остана единствено въпросното бижу.

Крис и Риана не дойдоха заедно, допълват от tialoto.bg. Певецът се появи в костюм в ангелско бяло на марката Lanvin. В събота (09.02) Браун се заби с поршето си в стена на път към благотворително събитие, което трябваше да събира пари за деца в нужда.