Поради големия интерес към предстоящия концерт на Vaya Con Dios на 20 април в зала 1 на НДК, билетите от ниските ценови категории са на изчерпване. Все още могат да бъдат намерени ограничено количество пропуски на цена от 45, 60 и 65 лв. в мрежите на Ticketstream и Eventim.

Както Loud Concerts и Magic FM обявиха, една от най-обичаните белгийски групи на всички времена ще се завърне в България. След два напълно разпродадени концерта у нас, последният от които през февруари 2011, Vaya Con Dios, водени от неповторимата Дани Клайн, отново ще разпалят сърцата на феновете си. Публиката ще чуе на живо емблематичните “What’s a woman”, "Nah Neh Nah" и др.

Предстоящият концерт на Vaya Con Dios е част от прощалното турне на групата и последен шанс за феновете да видят своите любимци на живо. Обиколката ще започне след по-малко от месец в Бейрут.

По този повод Vaya Con Dios предлагат на почитателите си да изберат част от песните, които групата да изпълни по време на концертите си. Българските фенове също ще могат да отправят музикалните си пожелания на vayacondios.info/songs.