Астроложка предрече тежкия инцидент, който разтърси "Фермата" броени дни след старта на най-гледаното риалити в ефира. Гадателката по звездите видя драматичната развръзка с една от участничките - двойничката на Лара Крофт, Габриела Мартинова, която се контузи жестоко и предсрочно напусна шоуто.

"Дни преди да вляза в стопанството ми направиха звездна карта. Чух хубави неща, но и едно, което силно ме озадачи - че преди старта на предаването не бива да правя нищо рисковано, защото има опасност да се нараня и дори да не мога да вляза в шоуто", разказва шампионката по мотоциклетизъм и дъщеря на победителя в "Сървайвър" 3.

Притеснена, Габриела опитала да избегне първите битки във "Фермата", които бяха извън пределите на стопанството. Останалите играчи обаче настояха да участва, защото е силна и издръжлива, и тя се хвърли в сблъсъка с главата напред. В резултат скъса менискус и се наложи да си тръгне от състезанието.

Снимка: bTV

"Излизам от играта още преди да съм влязла в нея. Може би има нещо предопределено от звездите", каза разстроената Габи, преди да напусне завинаги "Фермата".