Популярното риалити Big Brother се завръща в ефир след 6-годишно отсъствие. В момента тече записването за кастинга на шоуто, като от Нова телевизия са пуснали анкетна карта с различни въпроси, на които желаещите да се превърнат в новата риалити звезда на България, трябва да отговарят.

Очаква се риалити форматът да стартира през есента, като в него ще участват непопулярни хора. Засега все още не е ясно кой ще бъде водещ на хитовото шоу, тъй като и двете му емблематични лица - Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев, вече са част от други тв проекти, в конкурентната bTV.

Феновете на предаването се надяват на тяхно място да видят Азис, който вече има натрупан опит в тази роля, тъй като през 2018 г. бе екранна половинка на актрисата в дейли епизодите.

Припомняме, че за последно риалитито в България се излъчваше преди шест години. Тогава форматът бе спечелен от рап изпълнителя Wosh МС. Сезонът се запомни и с влизането в къщата на бившия футболист Благой Георгиев и вече бившата му половинка - плеймейтката Златка Райкова.