След като си взе дълга пауза от тв изявите и интервютата, Златка Райкова прекъсна медийната си изолация, разказвайки в предаването на Нова телевизия "На кафе" как се е случила връзката й с любимия й Карен, за когото вече е омъжена и с когото се радват на първото си общо дете.

Оказа се, че запознанството между двамата не е било случайно, а са имали сватовник в лицето на техен общ приятел.

Снимки на Златка Райкова и Карен >>

"Запозна ни нашият фризьор през деня, в едно заведение. Той беше решил, че това е моят човек. Срещата не беше случайна, той ми беше разказвал за него и му казах: "Добре, хайде, обади му се да го видим този Карен." Веднага си паснахме, много бързо заживяхме заедно. За мен беше любов от пръв поглед, за него не знам. Но, аз съм по-зрелият човек, по-голяма съм от него, преминала съм през много неща и повече разпознавам хората", разказа Райкова.

Предложението за брак се случило около 6 месеца, след началото на връзката им. Карен я завел в Миконос, където Златка очаквала, че нещо може да се случи, но и че ще бъде още първата вечер.

Случило се след вечеря, когато се върнали в стаята, която била украсена цялата с балони.

"Смешното в цялата ситуация беше, че той ми предложи около три пъти тази вечер. Коленичи един път, но аз го опитах дали има въпрос това коленичене. "Питай, каквото ще питаш!" и беше малко комично. И двамата имаме чувство за хумор, той е много забавен", сподели още Златка.

За сватбата тя избрала рокля на Вера Уанг, тъй като не искала да бъде с разголена, а с по-семпла и романтична.

Блондинката разкри, че до няколко дни цялото семейство ще замине на първата си обща почивка в Тайланд.