Джаред Лето покачи пулса на феновете си с признанието: "Често се храня гол", което направи в шоуто на Елън Дедженерис тази седмица.

Видимо неостаряващият 49-годишен актьор заяви това по време на играта Burning Questions с Елън. "Освен къпането, посочете три неща, които правите голи", беше въпросът, с който водещата провокира Джаред. Той каза че ползва маска за сън, че хапва гол и разбира се, гол прави секс.

Творецът Лето, известен и като музикант, съобщи още, че в къщата му има гилотина, но каза, че "няма да разяснява повече за това" и се измъкна с изказване, че у дома си винаги има бадемово мляко.

Носителят на Оскар за "Клубът на купувачите от Далас" също беше принуден да разкрие в кои знаменитости е бил влюбен в детството си - Барбара Идън, Ванна Уайт и Кристофър Уокън.

По време на нормалното си интервю с Елън той говори за филма "Домът на Гучи", който е актуална тема в момента за актьорския състав. Джаред е в ролята на братовчедът на Маурицио - Паоло, който е представен като наивен, но нарцистичен глупак. Историята е за убийството на Маурицио, поръчано от жена му Патриция Реджани.

Джаред разкри, че "всъщност му е изпратен сценарият за друг герой и когато го прочетох, си помислих: "Уау, има нещо в него". "Наистина просто се влюбих в сърцето му и хумора му", сподели той.

Елън го попита дали той е бил първия избор за Маурицио, а той отвърна, че "не може да си спомни" и това е неговият "учтив отговор".

Джаред Лето играе Паоло,, който е на възраст и затова е бил с много грим

Снимка: Getty Images

Джаред Лето призна също така че като тийнейджър е работел в кино салон и го уволнили, защото го спипали да продава трева през задната врата.

Джаред се пошегува: "Аз бях просто предприемач!" и двамата с Елън се съгласиха че пуканките, които се продават в кината си подхождат с тревата.