Съвсем скоро Джъстин Бийбър предизвика Том Круз на двубой в клетка, като молеше президента на UFC да уреди срещата. Но, още преди актьорът да е отвърнал на предизвикателството, канадският поп певец се отказа от хвърлената ръкавица.

Явно Бийбър се е поуплашил и бърза да се отметне от думите си. Пред TMZ казва, че предизвикателството не било сериозно, че "само се шегувал" и това било "само някакъв си случаен пост". Вярно, пост, който имаше 39 000 коментара, 44 ретуитвания и 217 000 харесвания. И доведе до намесата лично на бившия UFC шампион Конър Макгрегър, който коментира, че ако Круз е достатъчно мъж, лично неговата компания ще бъде домакин на срещата между двете известни личности и дори предложи следващата битка да бъде с актьора Марк Уолбърг.

Вероятно Бийбър по-скоро е искал да привлече вниманието към себе си, отколкото наистина да се бие с Том Круз или се е изплашил от възможността това да се случи наистина.

Снимки: Getty Images/Guliver Photos

"Беше просто случаен пост. Трябва да вляза във форма. Мисля, че той е много по-тежък от мен. Той има тази бащинска сила", казва Джъстин Бийбър и добавя "Сигурен съм, че Том би ми сритал за*ника в един двубой".