Тази събота във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" по WNESS TV водещата Надя Павлова ще обсъжда със своите гости признаците и последствията от домашното насилие. Темата е все по-актуална заради честите случаи, които стават достояние в общественото пространство. В предишния епизод на видеокаста Милица, една от напусналите участнички в "Ергенът", сподели, че е била тормозена от приятеля си и разкри подробности, които не бяха виждали бял свят в ефир. Интервюто на Мили провокира хиляди въпроси и затова темата продължава и тази седмица в подкаста.

За домашното насилие ще говорят Диана Николова - жена-сървайвър и ментор в програма за жени, избягали от такъв вид тормоз, и Иван Димов, който подкрепя кампания за превенция от домашното насилие. Какви са първите признаци, как да реагираме и какво да направим, ако ние или наши близки попаднат в притеснителна ситуация? Отговори - в новия епизод на видеокаста.

Надя Павлова, Диана Николова, Иван Димов

Снимка: Wness TV

Евгения ще даде ЕКСКЛУЗИВНО интервю, след като напусна "Ергенът" тази седмица. Тя ще разкаже за участието си и затова как се e променил животът й след приказката в Бодрум.

В студиото психологът Лилия Стефанова и Надя Павлова ще обсъдят поведението, образите, впечатленията и интересните ситуации от епизодите на най-романтичното риалити.

Лилия Стефанова и Надя Павлова

Снимка: Wness TV

Напусналите момичета ще говорят откровено за предаването и за себе си всяка събота във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова. Гледайте в 21:00 ч. по WNESS TV.

За още ексклузивни разговори, интересни теми и забавни видеа - последвайте ни и в социалните мрежи: Facebook, Instagram и YouTube.