Днес екипът на филма "Диви и щастливи" представя за първи път визията на официалния плакат. На преден план са героите на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано и Базил Айденбенц, а във фона могат да се различат силуетите на емблематични родни места, където се случва самото действие.

Плакатът е със специално създадени ръчни шрифтове, като цялостната концепция е дело на Рамбъл Ратъл. Визията е модерна, с леко намигване към поп културата на 80-те години.

"Постерът е лицето на един филм. Искахме нашето да е красиво, оригинално, но и да може да разкаже нещо за историята" - споделят продуцентите на "Диви и щастливи". - "Виждаме две смели и решителни жени, които вярват, че могат да постигнат всичко. Законът, в лицето на инспектор Донев, обаче не спи, а е по петите им".

Историята, която режисьорът Мартин Макариев и операторът Андрей Андреев умело пресъздават, се ражда на 8ми март. Тогава Яна Маринова кани Борислав Захариев да напише сценарий за смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери щастието си. Вдъхновението бързо прераства във филм за грешките и поуката от тях, за заслепената, но и за достойната любов. В центъра на романтичната екшън-комедия е чистото и искрено приятелство от детските години и готовността на две жени да жертват всичко, в името на това приятелство.

Филмът е продаден предварително за международно разпространение, благодарение на 10-минутен откъс, който е заснет във Варна през 2018 г. и има амбицията да се превърне във визитна картичка на България. Показва най-красивите места във Варна, София, Велико Търново и Русе. Изпълнил е международните изисквания, за да се квалифицира като екшън - има каскади с мотори, бъгита, леки коли, камиони и хеликоптер. Заснет е динамично и с най-добрата техника.