От BGTSC съобщават, че планираният за 30 септември в "Pirotska 5 Event Center" концерт на шведския музикант Eagle-Eye Cherry се отменя. След като шоуто веднъж вече беше пренасочено, заедно с турнето на певеца и китарист от пролетта за есента, сега става ясно, че при настоящата ситуация изявата му няма как да бъде проведена. След редица разговори с екипа на Eagle-Eye Cherry, предвид няколко важни фактора, организаторите са взели единственото логично решение, тя да бъде отменена.

С турнето си тази есен и в началото на 2024 Eagle-Eye Cherry представя новия си албум "Back on Track" - първи за певеца от 5 години насам.

Феновете, закупили билети за концерта на Eagle-Eye Cherry на 30 септември в София, ще получат парите си обратно по сметките, от които са направили заплащането. Сумите за закупени от физически обекти билети, ще бъдат възстановявани на самите каси от където са закупени. Процедурата стартира в понеделник, 14 септември, и ще продължи до 20 декември 2023 година включително.

От BGTSC благодарят за разбирането и се извиняват за причиненото неудобство.

Снимка: BGTSC

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие, организирано от BGTSC, всеки, закупил билет за него, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението "Сцена музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!