В разгара на осмия сезон на "България търси талант" тази неделя oт 20:00 ч. по bTV, на сцената ще се качи човек, който вече я е покорил в един от изминалите сезони. Той бързо ще бъде разпознат и поздравен от Нико и Катето Евро, а номерът му ще бъде подобаващо оценен.

Циркова артистка от с. Добромирка ще очарова бляскавото жури със забавен номер и неподправеното си щуро настроение, което с лекота ще завладее и всички пред екраните.

Неочакван микс от стенд-ъп комедия в съчетание с фокуси, ще изненада с демонстрация тип "неглиже", но усещането рязко ще се промени с настъпването на неочаквания и дори шокиращ финал на номера.

Вижте снимки >>

В неделя вечер колоритният член на журито - проф. Тодор Кантарджиев, ще бъде специално поздравен от сцената с танц, озаглавен "Пандемия". Това определено ще зарадва професора и той с ентусиазъм ще откликне с "Браво!" и голямо "Да".

Проф. Тодор Кантарджиев

Снимка: bTV

Млад майстор на тротинетка ще изненада журито с екстремен номер, интелект и дар слово. Носител на 47 световни рекорда ще поизплаши четиримата, а Евелин май ще съжали за коментара си към него. Тя ще бъде поканена да се включи в страховитата демонстрация на сцената, а на финала Николаос ще възкликне с облекчение: "Колеги, радвам се, че вече всички сме си по местата и сме цели!".

С думите "земляци сме", красавата актриса от сериала "Съни Бийч" ще посрещне поредния участник от град Перник, дошъл да премери сили за титлата "талант на България. Той ще запознае всички в залата, а и цяла ни страна, с една много интересна и съвсем непозната игра, която ще демонстрира на сцената на шоуто.

Снимка: bTV

Две приятелки и съученички ще стъпят на голямата сцена с идеята да споделят общата си страст към музиката и творчество, а прохождаща барабанистка ще впечатли с енергията си всички в журито с изключение на взискателния и изтънчен фен на барабаните - Николаос.

През целия епизод между членовете на журито ще прехвърчат шеговити и забавни реплики от типа "уради под кръста", а Николаос може би ще постави своеобразен рекорд за най-много казани "НЕ-та" в един епизод.

Николаос Цитиридис

Снимка: bTV

И тази неделя доброто настроение с ефира на bTV е гарантирано с новия епизод на "България търси талант". Всякакви новини за участниците и членовете на журито можете да следите ТУК и в всички каналите на шоуто в социалните мрежи.

Катето Евро

Снимка: bTV