От следващата седмица обичаният сериал "Опасно изкушение" ще продължи премиерното си излъчване вече в ефира на bTV Lady.

От 20 февруари (понеделник) любимата сага, изпълнена с драма и съспенс, ще вълнува зрителите на семейния канал всяка делнична вечер от 21:00 ч.

Новите епизоди на "Опасно изкушение" обещават вълнуващи и заплетени сюжетни линии, а в центъра на историята продължава да бъде динамичната връзка на Йълдъз (Еда Едже) с харизматичния бизнесмен Чаатай (Берк Октай).

Снимка: bTV Lady

След като Йълдъз разбира, че любимият ѝ я мами, е готова да отвърне на удара. За да си отмъсти, тя сключва брак с бащата на любовницата на Чаатай, с което предизвиква поредица от непредсказуеми събития.

Едно от новите попълнения в актьорския състав на "Опасно изкушение" е Биран Дамла Йълмаз, която влиза в ролята на Кумру - претендентката на Йълдъз за сърцето на Чаатай. Биран е позната на българските зрители с превъплъщението си на Нехир в друг хитов турски сериал - "Бараж". В ролята на новия съпруг на Йълдъз - Доан, пък гледаме Мурат Айген (Джан от "Завинаги", Танжу от "Доктор Чудо", Еврен от "Бодрумска приказка").

Любов, страст и лъжи се преплитат в сюжета на хитовия сериал "Опасно изкушение", а първокласният актьорски състав и качествената игра обещават вълнуващи вечери в ефира на bTV Lady.

Снимка: bTV Lady

Също от 20 февруари (понеделник) зрителите на bTV Lady ще могат да проследят развръзката в премиерната мелодрама "Когато я обичаш" вече от 20 ч. всяка делнична вечер.

Феновете на сериала "Мрежа от лъжи", който продължава излъчването си по bTV, ще станат свидетели на отмъщението на главната героиня Асия в следващите драматични епизоди, които от 22 февруари (сряда) ще вървят от сряда до петък от 20 ч.

Снимка: bTV Lady