Владислав Стоянов е един от най-успешните български вратари в последните 20 години. Отличаван е като вратар номер едно в груповата фаза на Шампионската лига, както и в идеалния отбор на УЕФА за Лига Европа. Освен това, Владо е известен и като "кошмарът на Кристиано Роналдо". Българският страж е един от малцината, които може да се похвали с 2 спасени дузпи срещу легендарният португалски футболист. В последните години Стоянов се бори с травма в коляното, но въперки часовете прекарани на операционната маса и месеците в болници и на възстановяване, Владо запазва типичното си чувство за хумор и доброто настроение.

 Футболистът на "Лудогорец" гостува в #Сефте, където го върнахме към някой от забавните му спомени от детските градини, както и на футболния терен.

Владо признава, че родителите му не са го били и наказвали, но помни ясно сериозния разговор, който са провели с него, след като запалва китеника на баба си.

 "Имах доста сериозен разговор, когато щях да запаля апартамента на баба ми, всъщност запалих китеника, но се размина без сериозни последствия."

 Попарата пък е била една от любимите храни на Владо като дете, а спомените с песните от тези години са свързани със "Зайченцето бяло".

 

Как се справя един футболист с първите медийни критики, какво е направил с първите пари изкарани от футбол, срещите с големите футболисти, дебюта в националния отбор и как са протекли разговорите с Кристиано Роналдо?

Отговорът на тези и още въпроси можете да видите във видеото.