Илиана Коджабашева е една от най-популярните български театрални актриси с над 40 главни роли в Народния театър "Иван Вазов". Част е и от екипа на сериала "Пътят на честта", на който в момента вървят снимките на втори сезон. Усмихната, лъчезарна и готови за нови приключения, Илиана застана пред камерата на #Сефте. 

Илиана е фен на екстремните изживявания още от дете. Признава, че не е правила много бели, но ясно си спомня как като дете е прескочила балкона на 8-ия етаж в блока, за да отиде на гости на съседите. 

 Първият път, когато злоупотребява с алкохол е едва на 3 години, а след известно количество бадемов ликьор, следва дълга дрямка, но без други последствия. 

"Спала съм часове на ред, което не е било типично за мен, аз от малка съм невротично същество. Така, след този случай пиянството ми продължава да е изключително приятно, тихо, без агресия", с усмивка разказва Илиана. 

 Какви емоции носи песента "Спи сиво зайче", какви са първите и гафове на сцена и колко време е прекарал в търсене на Фламинго, можете да видите във видеото.