Очарователната водеща на "Матине" Рени Веселинова бе гост на Деси Стоянова в предаването "Преди обед", за да разнищи до основи отношенията между героите в шестия сезон на "Фермата".

Вижте снимки на Рени >>

Рени Веселинова бе в компанията на отпадналата от шоуто Поли Хубавенска и оперната певица Мила Михова. В откровен разговор на жени за други жени, Рени сподели своето мнение за ключовите точки в отношенията между героите във "Фермата".

В епизода вчера стана ясно, че Данчо е написал писмо до себе си, в което казва, че от години не е щастлив във връзката с годеницата си и е склонен да опита да задълбочи отношенията си с Даяна, с която са много близки във "Фермата". Даяна обаче казва, че има желание да се дистанцира от тези отношения, макар поведението ѝ да говори друго.

Според Рени Веселинова "това не е лицемерие, това е егоизъм". "Даяна мисли само за себе си в тази ситуация, без да си дава сметка за чувствата на човека до нея, нито за годеницата на Данчо."

Друга гореща точка в отношенията в риалити формата бе разговорът между Милена и Надя, в който Милена си позволи да намеси и Ангел, казвайки, че според нея Ангел и Надя са нещастни хора, защото са загубили деца.

"В момента, в който засегнеш темата за децата, преминаваш всякаква граница", категорична бе чаровната водеща на "Матине".

Рени Веселинова е водещ на срещите - част от изключително смисления и хубав проект на Dir.bg - She's The One. Сега тя е тази, която застава пред камерата всяка сряда в "Матине", за да навлезе в света на известните личности по света и у нас, като го прави с искрена усмивка и винаги в добро настроение.