Рени Веселинова е едната от двете супер свежи водещи на предаването "Матине". По време на вълнуващ разговор с Руми Благоева пред MMTV, тя се разходи из живота си от момента, в който е направила първите си стъпки в журналистиката, до днес, когато всяка сряда усмихва света на зрителите като водеща на предаването, в което "темите са винаги интересни, а гостите свестни".

Зрителите на MMTV виждат една много позитивна и заредена с хубава енергия млада дама, която може да предразположи всеки да говори така открито за живота си, както го прави тя самата. Оказва се, че двете с Руми са възпитанички на едно и също училище, а това, както знаем, е чудесно начало за всеки разговор - нещата, които ни свързват.


Интересно ще ви е да разберете, че първата любов на Рени са конете. От тях тя се е научила на нещо много ценно - доверието, което ѝ помага в живота и днес. Но пък най-голямата ѝ любов е нейният съпруг Деян Веселинов, с когото от години работят заедно.

И макар много хора са на мнение, че може да бъде не толкова приятно да прекарваш цялото си време с човека до себе си - на работа, вкъщи и навсякъде, Рени Веселинова е готова да ги опровергае с думите:

"С Деян се обогатяваме взаимно."

Снимки: Studio KARE/#URBN

Тя счита, че само когато работиш с човека, с когото живееш, той може най-добре да разбере какво означава работата ти за теб и да се съобрази с това по всяко време.

Рени е била част предаването "Нека говорят" с водещ Росен Петров, а след това и от "На кафе" с Гала. Водещ е и на срещите - част от изключително смисления и хубав проект на Dir.bg - She's The One. Сега тя е тази, която застава пред камерата всяка сряда, за да навлезе в света на известните личности по света и у нас, като го прави с искрена усмивка и винаги в добро настроение.

А какво би попитала Джони Деп, на който е голяма фенка и как за малко се е разминала с шанса да направи интервю с него, вижте в интервюто ѝ пред MMTV.