Познавате слънчевото момиче Натали Трифонова първо като красивата синоптичка от екрана, а сега и като водеща на предаването COOLt. Затова в този слънчев понеделник решихме да ви срещнем с красивата и позитивна Натали, която ни разказва за първите неща в живота ѝ по особено забавен и симпатичен начин.

Оказва се, че в семейството на Натали властва женското царство, като "генерал" е бабата ѝ, след това ролята на ръководител се пада на майка ѝ, а тя е там някъде на трето място, което съвсем не така, когато Натали изгрее на телевизионния екран.

Представяте ли си, че най-слабата ѝ оценка в училище е била 4 по математика.

"Това беше моментът, в който майка ми беше силно разочарована от мен", казва Трифонова.

Тогава тя е трябвало да изтърпи една от най-често срещаните родителски речи в стил "Ако продължаваш в същия дух, ще..."

Провиненията в живота на водещата не са били нито много, нито сериозни. Тя просто обичала, така между другото, да гримира дядо си, докато си подремва вкъщи във Велико Търново или да разхвърля сервизите на баба си по земята. Но нищо сериозно!

Натали е едва 9-10-годишна, когато за първи път хваща топката за боулинг, тъй като нейният баща е запален по играта. Оказва се, че тя също е доста добра. Дълго време е тренирала боулинг, докато майка ѝ не я е отказала с думите:

"Жената трябва да бъде изящна, фина, а не да играе болулинг".

Ако трябва да се направи някакво сравнение обаче и изхождайки от досегашния си опит, Натали е категорична:

"Мъжете падат по-лесно от кеглите!"

Невероятно, но факт - Натали никога не си е представяла, че ще стане точно тв водеща.

"Аз исках да стана певица, исках да стана манекенка, балерина. Минах през всички тези детски момичешки желания, но нито едно от тях не се случи."

За танците, срещата с култовия синоптик Минчо Празников, тв идолът на Натали, кои са най-абсурдните неща, които е чела за себе си в медиите, както и кога са ѝ разбивали сърцето, гледайте във видеото със слънчевото момиче на ефира.