Днес в #Сефте ви срещаме с човек, когото добре познавате - един от най-популярните Деян-овци в България. Нищо, че е по-познат просто като Део. Популярният водещ разполага с набор от разнообразни таланти в сферата на музиката, киното и отглеждането на качествени домати, макар сам с усмивка да казва, че се че чувства като "бунт на посредствеността".

Според официалната информация, връзката на Део с "екрана" започва с предаването "Джубокс", излъчвано в ефира на БНТ. След това чаровният, русокос и вечно усмихнат мъж застава пред камерата отново като водещ на предаванията "Джубокс: любовни квартири", "Рекламна пауза",  "Големите 10" и "Това го знае всяко хлапе".

Ние, обче, научаваме, че най-първата среща на Део с камерата се случва, когато той влиза в обувките на модел, за да дефилира в столичния квартал "Подуяне". Останалата част от историята оставяме на самия Део, който ви я разказва в #Сефте

Разбира се, Део е известен и като един от малкото хора в България, който пръв научава печелившите комбинации от Тотото. От години той и певицата Марина Кискинова са единствените водещи у нас, на които винаги може да се разчита, че ще съобщят добри новини и ще зарадват зрителите с печалби. Неслучайно и казва, че е роден с късмет. А ето и какъв е първият му спомен за ефирите на "Спорт Тото"

"Мина ефира, излезнах от студиото и всички се бяха наредили и ми ръкопляскаха - Евтим Милошев, Любо Нейков, целият екип, операторите... и аз им ръкоплясках и на тях - това ми е първият спомен."

Освен срещата със Спортния тотализатор, Део си припомня още много любопитни истории, които се случват - както се казва - за #Сефте.

Защо като дете търси съкровища на сметището, кога и как решава да изруси косата си и как се прави коктейл "Боби"? Део ще ви разкаже сам във видеото.

* Епизодът се излъчва със съдействието на Български спортен тотализатор