Красимир Арвамов е поредната популярна личност, която застава пред камерата на #Сефте и разкрива прелюбопитните си истории "за първи път" в живота. А тези истории в живота на Човека глас всъщност са безброй.

Как се ражда мечтата на едно малко момче да се занимава с пантомима и изкуство?

"Дядо ми беше глух. Аз съм на окло 5-6 години и трябваше да имаме някакъв език, за да се разберем. Бяхме на пазар и аз бях гладен и започнах с жестове да му обяснявам. Хората започнаха да наблюдават как малкото момченце говори с дядо си, а той се прави, че не го разбира. Запонаха да се смеят на жестовете ми, а когато се разбрахме дори ръкопляскаха. Тогава разбрах за първи път, че имам нужда от публика"

Години по-късно, в преследване на мечтата за усъвършенствне на пантомимата, Краси разказва и за първото си излизане в чужбина. Tо е белязано от мечтата да учи при ненадминатия Ладислав Ялка, а един подарен пръстен му покрива целите разходи за престоя в Чехия.

Без притеснение Авравмов си спомня и за първия голям публичен срам.

"Имах концерт в Летния театър във Варна преди 20 години. Представиха ме в началото, имаше детски хор, всичко беше много интимно и красиво, а на първата си стъпка се спънах в един от кабелите на пироефектите, които бяха подготвени за финала на концерта. Аз паднах, два пироефекта гръмнаха, а цялата публика и аз се смеехме непрестанно. Накрая се наложи да запонча целия коцерт отначало."

Защо човек трябва да внимава за какво мечтае? Отговорът е свързан с един руски изтребител и повече от 20 минути на висока скорост във въздуха, които Краси няма да забрави, но не иска и да повтори.

Животът на 48-годишният певец е низ от вълнуващи моменти, част от които спокойно могат да послужат за сценарий на касов кино хит. През 2013 г. Аврамов издаде биографичната си книга "Между два свята: Любов, лъжи и една песен", която в последствие бе публикувана и в аудио формат.

Но какво е да научиш от медиите, че имаш дете с холивудската звезда Мила Йовович? Как с развален английски на летището в Детройт започва американската мечта за Красимир Аврамов? Какво му казва легендата Куинси Джоунс? Не пропускайте тези култови истории, разказани от първо лице във видеото!