Юристката Силви, която многократно изтъкваше физическите и умствените си качества, е поредната дама, която приключи участието си в любовното риалити "Ергенът".

Тя не получи така желаната роза от Алек след меко казано драматичната вечер, която всички участници преживяха.

По време на коктейла преди церемонията, съквартирантките й Милена и Кристина разкриха пред останалите момичета изключително притеснителни детайли за Силви, които са останали извън обсега на камерите.

След като юристката беше елиминирана от Надя в една от игрите и беше лишена от шанса да отиде на индивидуална среща с Алек, това истински я ядоса. Още пред останалите тя се обърна към Надя с думите, че ще съжалява, но в стаята гневът й стигнал до много по-големи размери. Гримьорката Кристина разкри, че Силви заплашвала, че ще отмъсти, като дори ще намери хора, които физически ще се саморазправят с врагинята й, счупвайки главата или краката й. Тя знаела за такива хора, които срещу малка сума, биха свършили работата.

Снимки от Ергенът>>>

Парфюмеристката Милена също потвърди, че е станала свидетел на шокиращата тирада на адвокатката и не скри, че се страхува както за собствения си живот, така и за здравето на останалите момичета.

Силви обвини Кристина за елиминацията си

Снимка: Фейсбук профил на Ергенът

Самата Силви категорично отрече да е говорила с Надя след играта и не скри разочарованието си, че е вкарана в интрига. Тя се опита да обясни своята гледна точка и на Алек, но той видимо не й повярва. И в крайна сметка именно тя не получи роза и приключи участието си в "Ергенът".

"Алек този път направи грешен избор. Този път не успя да избере истината и да възтържествува справедливостта. Със сигурност ще му липсвам, защото такава стойностна жена няма да може да намери никъде на света", заяви Силви на изпроводяк.