Fam - сериалът, който беляза първата роля на Нина Добрев в телевизионна комедия няма да се завърне в ефира на CBS за втори сезон.

Вижте снимки на Нина >>

До това решение стигнаха от телевизията, броени седмици, след като бе излъчен и последният 13-и епизод, съобщават от "Монитор". Въпреки че холивудската звезда с български корени агитира феновете си да подкрепят поредицата пред CBS, до подновяване на сериала така и не се стигна.

Fam проследи пътя на двойката Клем (Добрев) и Ник (Тоун Бел) от техния годеж до сватбата им. Плановете им се объркват, когато в дома им пристига полусестрата на Клем - Шанън (Одеса Адлън), избягала от безотговорния им баща Фреди (Гари Кол). Да краде бейзболни билети от трупове и да прекратява бракове чрез телефонно обаждане са само част от абсурдните ситуации, в които попада детективът без особени умения в отглеждането на деца. Гари Кол се справя блестящо поверения си образ на баща-непукист. Именно той, предполага се, щеше да изиграе дори по-ключова роля при евентуален втори сезон на Fam, след като бе поканен от по-голямата си дъщеря Клем в семейния й дом.

Въпреки добрите актьори, сериалът е залят под тежестта на морето от вече познати шеги, зад тази теза пък застават критиците. Fam има рейтинг 4,7/10 в сайта Rotten Tomatoes и 54/100 в Metacritic.