Кейт избра за събитието небесносиня затворена рокля с дълъг ръкав на "Джени Пакман". Роклята обаче бе прозрачна и ефирна, а херцогинята не носеше сутиен и фотографите не спираха да я снимат.

Вижте снимки >>
Видео>>

Прожекцията на филма бе снощи в "Роял Албърт Хол". Катрин пристигна със съпруга си принц Уилям и с брат му принц Хари. По червения килим минаха още звездите в "Спектър" Даниел Крейг, Моника Белучи, Леа Сейду, Стефани Сигман, Кристофър Валц, Бен Уишоу, Дейв Батиста, Джоан Колинс, Наоми Харис, Сам Смит и Шърли Беси.

Крейг бе придружен от съпругата си Рейчъл Уайз и двамата се целунаха страстно във фоайето (вижте в галерия).

Белучи заложи на любимото си черно и облече дълга рокля с цепка, а Сейду й контрастира с рокля в златно.

"Фантастично е да видя всички тази вечер... Много съм развълнуван и нямам търпение хората да видят филма", сподели преди прожекцията Крейг.

Той коментира още, че му е все едно кой ще е следващият Джеймс Бонд, стига да е подходящ за ролята.

Според британските медии членовете на кралското семейство са харесали филма и той е получил „кралското им одобрение“. Приходите от премиерата ще отидат за британския Благотворителен фонд за кино и телевизия.

Поредицата за агент 007 се снима от 1962 година. "Спектър" е 24-ият филм за Джеймс Бонд. Лентата бе заснета с участието на холивудските киностудиа "Метро Голдуин Майeр" и "Колумбия пикчърс" в най-живописните кътчета на Великобритания, Италия, Австрия, Мексико и Мароко, пише БТА. "Спектър" е името на тайна зловеща организация, която е разкрита от агент 007 на Нейно Величество.

За режисьора Сам Мендес това е втори филм за Джеймс Бонд, а за Крейг, който се превъплъщава в образа от 2006 г. - четвърти.