Ваня спечели "Фермата" със 118 точки.

"Аз ли съм?", възкликна стюардесата секунди след като стана ясно, че печели шоуто.

"Наистина ви благодаря, защото това означава, че доброто възтържествува", каза през сълзи Ваня.

Пътят на една мечта... бе страшен, но славен за Хепи Ванче.

Вижте снимки от шоуто >>

Стюардесата стана победител в тазгодишния, шести сезон на "Фермата" след свирепа битка на открито в планината. Дребничката брюнетка показа огромна сила, издръжливост и съобразителност в жестокия, вледеняващ кръвта сблъсък, спечели любовта на зрителите и взе чека за 100 000 лева. След нея се класираха президентският гвардеец Калоян, строителят Боби и пчеларката Надя.

Ваня и Калоян в една от последните битки във "Фермата"

Снимка: Facebook/Фермата

Хепи Ванче, както я наричаха всички в шоуто, беше провъзгласена за победител след сбора на три компонента. Ваня получи 50 точки от битките, 20 точки от Фермерския съвет, в който влизат героите от шестте сезона на риалитито и спечели най-важното - 48 процента от гласовете на зрителите, равни на 48 точки.

Ваня след една от последните битки във "Фермата"

Снимка: Facebook/Фермата

"Във фермата намерих страхотни приятели, доказах си, че съм силна, гордея се със себе си. Без кураж няма слава", каза тя със сълзи на очи, след като стана №1 в шоуто за 2020 година.

Претендентите за голямата награда мериха сили в четири колосални сблъсъка. Самоотвержено се катериха по въжена стена, лазиха в снега, падаха по заледеното трасе, губиха се в лабиринт и стреляха с лък. Двама от финалистите - Надя и Боби, висяха над три часа при минусови температури на хоризонтална греда по пътя към голямата награда и показаха феноменална сила на духа. Ваня издържа 2 часа и 50 минути.

Надежда по време на една от последните битки в шоуто

Снимка: Facebook/Фермата

Ваня при една от последните битки в шоуто

Снимка: Facebook/Фермата

Гвардеецът Калоян остана на втора позиция в шоуто. Той се справи добре с битките, но стана ясно, че наскоро Калоян е прекарал Covid-19 и затова е бил доста изтощен.

Стюардесата Ваня влезе в рекордите на шоуто и като жената, отстранила най-много свои опонентки на Арената.

Ваня отстранява Милена

Снимка: bTV