Рапърът Стефан Иванов, известен като Wosh MC, триумфира в Big Brother: Most Wanted. Изпълнителят е син на кино идолът от 80-те Иван Иванов.

"Това нещо тук никога няма да го забравя. Дълбок поклон!", каза победителят, преди да излезе от къщата.

Вижте снимки на финалистите >>

На финала той се състезава срещу Джулиана Гани. Между двамата определено имаше тръпка по време на шоуто. Wosh и Джули се подкрепяха и неведнъж се държаха за ръце. Еротичният модел бе определяна от всички като много добро и мило момиче, което може категорично да заявява позициите си. Wosh MC спечели съквартирантите с доброто си и справедливо отношение към всички.

Трета се класира Никита Джонсън, която бе посрещната от приятеля си Борислав, който също влезе за кратко в къщата.

На четвърто място завърши актьорът Станимир Гъмов, чиято основна задача бе да разнообразява шоуто с импровизациите си.

Пети останаха футболистът Благо Георгиев-Джийзъса и приятелката му "Мис Плеймейт" 2007 Златка Райкова. Въпреки че поиска да му бъде доставен годежен пръстен в шоуто, той много се забави с предложението. Обеща, че ще го направи най-късно на финала, но до годеж така и не се стигна.

Джулиана Гани

Снимка: Instagram

На сцената в студиото финалистите изпълниха музикални дуети с известни изпълнители. Wosh MC рапира със СкандаУ, Златка и Благой пяха с Орлин Горанов и Криси Димитрова, Джулиана - с Анелия. Съквартирантките Емануела и Никита също представиха чалга песен. Гъмов излезе на сцената с Любо Киров.