Кои са основните правила?

Добре оформените вежди

Поддържането на веждите е ключово, за всяка визия. Дори и хубавите дъги над очите, ако не са добре почистени могат да отвлекат вниманието от красивия поглед.

Гъсти мигли


За да изглеждат миглите максимално гъсти, първо положете спиралата по връхчетата им като използвате върха на четката в посока нагоре. След това изчакайте няколко секунди и нанесете спиралата от основата на миглите, съветват от tialoto.bg. Полагането на спирала по два пъти създава лифтинг ефект на подпухналите клепачи.

Двойни сенки

Използването на два различни нюанса сенки за очи от една и съща гама създава дълбочина на клепача. Сенките в по-студени нюанси, например сините, правят бялото на очите да изглежда по-ярко.

Очна линия

За да изглеждат по-кръгли очите ви, сложете по-дебела очна линия по-средата на линията на миглите и нека към двата края да изтънява, така се подчертава най-широката част на окото.

„Не" на тъмните кръгове

За да премахнете сенките и тъмните кръгове под очите, използвайте коректор. Специалистите съветват да се придържаме към по-прозрачните, течни формули, тъй като твърдите коректори тип „стик" могат да подсилят бръчиците по клепача, дори да са микроскопични.

Светъл молив

Не се страхувайте да използвате светъл молив във вътрешния ъгъл на окото и най-вече в контура на долния клепач. Той ще освети зоната около носа ви и ще накара очите ви да изглеждат по-големи.

Изкуствени мигли

Ако имате специален повод - не се страхувайте да опитате и изкуствени мигли. Има причина, те да бъдат толкова популярни – наистина преобразяват лицето.