Медиите и интернет заливат с премного информация за всевъзможните щамове и вариации на поредния нов вирус. Студовете обаче доведоха със себе си болестите и инфекциите и вече е крайно време да се заговори за грипа.

Грипът действа светкавично

Грипът се развива за отрицателно време, разпространява се лесно и мутира по невъобразими начини. Усложненията на грипните вируси могат да бъдат много сериозни и дори животозастрашаващи. Обикновената висока температура, втрисането, главоболието, кашлицата, гръдните болки при дишане и възпаленото гърло прерастват в пневмония, гноен бронхит, бронхопневмония,  плеврит, ларингит, отит и др. При децата грипът може да доведе и до температурни гърчове и възпаление на ушите.

Когато организмът ви казва „не”

След евентуално кратко подобрение внезапно могат да се появят други симптоми и така човек да боледува със седмици. Оттам организмът не може да си изгради имунитет, а това е „зелена светлина” за нови и нови инфекции. В момента грипните вируси са особено облагодетелствани заради своята устойчивост на ниски температури и способността си да останат активни половин година. За да се пребори окончателно с грипа и да изгради имунитет срещу него задълго, тялото непременно трябва да си набави витамини и минерали.

Полезните вещества могат да бъдат осигурени лесно и бързо. Мултивитаминният комплекс на Vitaslim VITAMINS засилва имунитета и прави организма по-устойчив при грипна обстановка. Живите витамини включват биоактивни съставки в естествена среда, благодарение на които жизненият баланс на тялото е възстановен.

Vitaslim VITAMINS има изключително висока ефективност. Уникалните живи витамини се усвояват лесно от организма и най-важното – в максимално висока степен. Те премахват чувството на отпадналост и сънливост, облекчават главоболието и мускулните болки.

За разлика от други витамини, Vitaslim VITAMINS не са обработени нито химически, нито термично. Те не съдържат абсолютно никакви разтворители, консерванти, захар, глутен и ГМО. С тях няма нужда да се притеснявате за срока на годност, тъй като формулата им предотвратява окисляването.

Повече за живите витамини