Лятото е тук, което означава, че е време да отново да пуснем разнообразните светли цветове в живота си. Яркият грим определено е на мода праз този сезон и освен че бе показан на модния подиум, някои знаменитости също заложиха на него.

Независимо дали става дума за оранжево червило или неоновозелени сенки, важното е, че няма да ви е трудно да използвате цветния грим това лято. Предлагаме ви няколко идеи, с които да освежите визията си.

Червено, твърде червено

Червеното червило е като печат, но един вариант в наситен брик определено е много стилен. Да, вярно е, че се завръщаме към '90-те, но има как да го направим модерно. Размажете по краищата чрез натискане по устните, така че цветът "да не е прекалено остър", казва гримьорката Еми Канеко. Не прекалявайте с останалата част от лицето, заложете на спирала и отчетливи вежди и сте готови.

Лили Колинс

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Оранжеви сенки

Придайте тропическо излъчване на опушения си грим с топли оранжеви сенки, разнесени от миглите до веждите. "Изберете леко приглушен матов цвят мандарина или корал, така че да създаде усещане на акварел", казва гримьорката Фиона Стайлс. Заложете на същата гама и за останалата част от лицето, тя ще ви придаде усещане за залез на плажа.

Ема Стоун

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Зелена светлина

Смарагдовозелен молив с металически привкус и подходяща спирала определено е нещо атрактивно. За да получите достатъчно наситен цвят, нанесете бял праймър на миглите си. След това ги оцветете с чиста четка за навиване, потопена в блестящо зелено, препоръчва Канего. За да постигнете ефект на по-отворени очи, използвайте и черна очна линия под окото.

Жанел Моне

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Син жасмин

"Когато играете с бледосините сенки за очи, опитайте се да ги положите с пръсти", съветва гримьорът Даниел Мартин. Намаляването на цвета прави грима лек и ефирен. "Отворете" очите, като използвате светлосиньо във вътрешните ъгли или го прекарайте по клепачите до веждите. В зависимост от тена на кожата, може да използвате основа, за да запазите точния нюанс.

Уилоу Смит

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Лилави устни

Искрящото лилаво червило е по-добър вариант, отколкото си мислите. "Поддържайте кожата си сияйна, а очите без грим, така че устните ви да са фокусът", съветва Мартин. Самото червило също трябва да свети, не залагайте на матовото в случая.

Можете да прегърнете лилавото, като оцветите ноктите си в по-тъмен нюанс. Класическият тъмносливов маникюр се завръща.

 

Embed from Getty Images