Красотата ще спаси света! Това е мотото на всяка Мис, която някога е имала радостта да поставят короната на хубавата ѝ глава на някой престижен конкурс. И макар да познаваме примери, които ни показват, че не всяка Мис е красавица, когато падне гримът или я видим на снимки, които не са обработени със специална програма, то тези 15 момичета изобщо не попадат в тази категория.

Всички те са носителки на престижни титли от конкурси за красота, но нямат никакви притеснения да се покажат без грим и филтри, защото... ами просто защото са наистина красиви.

Никой не може да отрече, че движението #nomakeup все по-усърдно си пробива път в социалните мрежи и оттам в живота ни. Преди месеци много родни красавици също се осмелиха да публикуват свои снимки без грим и обработка, показвайки истинския си блясък. Сред тях бяха синоптиките Никол Станкулова, Гери Малкоданска, тв водещата Деси Цонева, моделът Маги Желязакова и други.

Никол Станкулова без грим

Снимка: Официален профил в Instagram

Наистина красиви "без подправки" са и миските в нашата галерия, които смело застават пред камерата, защото няма какво да крият. Всичко в тях е чар и красота.

Вижте снимките им с и без грим >>