Хубава жена: 15 кралици на красотата с и без грим

Те са абсолютното доказателство, че не всичко е макиаж и Фотошоп

Обратно в новината

Коментари - Хубава жена: 15 кралици на красотата с и без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само мъжете им си знаят с какво си лягат и стават...Ааа крокодил. Кажи,скъпо. Ааа и говори..

Да, без грим изглеждат различно. Но повечето от тях и без грим пак са си красиви. Но без грим са поне естествени. С грим приличат на порцеланови кукли.

Хм.. интересно. Нито една не си е пришила г.з вместо уста като нашите миски

Какъв е смисъла да се снимаш без грим, когато си целува Ла котлона.

Някои на гъс приличат.

По-хубави са без грим. Някой са обикновено хубави, но има и истински красавици! Никол Станкулова пък за какво са я изтипосали? Има изключително нечисто излъчване, не знам на какво се дължи, но винаги излгежда мърлява и измачкана.

Много са си добре. За разлика от какво пълзи из форума.

как знаеш какво "пълзи" из форума ? Да не си правнук на Баба Ванга ?

Но с ботокс всички в челото ......

Тия кралици от снощния Хелоуин ли са? Отврат. Маски не им трябват. И така са си грозни. Видях първата снимка. Николката. Прилича на гущер. По нататък не посмях да гледам. Страшно.

Покажи ни и твоята физиономия, да ти кажем 2 приказки. :)

Вярно, че красотата е относително понятие, но тук определено не са избрали "модели", които да доказват тезата на статията. Половината от тези жени без грим изглеждат много различно от "публичната" си визия. Просто има жени, които са хубави без грим, дори и по-хубави без грим, но има и такива за които е по-добре за тях да носят.

Нашето Николче какво търси при всички тези "Мис" Свят и Вселена , че поне да и бяхте сложили и една снимка с грим , че то иначе ....... , а ма пък сега нали е Хелоин ?!

определено повечето са по-красиви без грим!

Какъв е приоритета да си без грим и белезникава,но пък да си целувала дълго котлона.

Кви са тия две дявол- маймуни между снимките и някаква циганка ?? Където са фирмите А1( Емтел ) и Вииваком, жените са ГРОЗНИ и БОЛНИ... Обаче това ЗАПОЧНА от турците, които ЛЪЖАТ разни идиоти да става Предатели и техни помагачи- да Крадат и прехвърлят Наркотици и маймуни през границата.

А Станкулова какво прави в тази класация

На Никол Станкулова и се обърнали джуките от свирки.

Всичките са по-красиви без грим!

пропуснали са да покажат стандартите в жанра "Със -без" и "преди -сега" - Николета, Тоца, Гани и Гущеровица. Тези дами дори и само с филтри и минималистичен грим, ще са впечатляваща притурка за "Вси Светии"

Как красотата и то женската, която днес я има,утре не ще спаси света?

Вече и миски ли ще излъчвате? Кашкавал и прясно мляко "Dir.bg" няма ли да пуснете?

на мен лично по ми харесват без грим

Защото не гледаш друго освен порно и имаш згъбясал мозък. А ти нали си много красив.....и готЕн.

Какво ли не прави боята! Погледнете само кремвиршите и хубавите червенки пържолки и доматките от зелено до червено за 24 часа.

снимки на миски и накрая на Никол Станкулова, платена статия ли е това ?

Грим с Фотошоп срещу Фотошоп :)

Снимките доказват точно обратното - тотално различни и безлични, нищо общо с познатата нагримосана визия. Друг е въпросът доколко са съвсем без грим, а и корекциите по усти и т.н. осатават /за добро или зло/...

С грим са наклепосани маймунджаци, без него - абсолютната посредственост. По нашите улици можеш да срещнеш в пъти по - хубави момичета....

_stankow

Точно това е хубавата жена - когато без грим е по-красива, отколкото шпаклована. Повечето от момичетата на тези снимка са точно такива - хубави. Господ здраве да им дава !

Всички са гримирани и на двете снимки. Друг е въпросът, че в България жените се гримират толкова силно, че т. нар. от гримьорите “ежедневен грим” направо не се брои.

Някои изглеждат по-мили без грим. Станкулова е плашеща. На екран с грим, каквото и да облече, все изглежда евтино. Натали Трифонова - също.

На тая Никол устните са яко шит

Всичките са с грим и на двете снимки...

Да помогнем на физиката с химия! Тази стара максима гротескно се изроди последните години.

В опитите си да са "красиви" жените стигат до такива изявления че чак ни се.драйфа. Стискане скубане дране ботокс пластмаса силикон найлон не е истина. И това само за да се докарат до почти неизползваем вид. Ей я Никол. Каква мацка беше на какво се е направила доброволно. И аз имах едно такова за малко. 2 часа преди излизане се почва мазилка шпакловка основа боя замазка и за кеф синтетична миризма на лавандула и линон. Да ти се прииска веднага да я сграбчиш. Друото ми любимо са пластмасовите нокти върху ноктите. Абе как го чистите това. Винаги съм се чудил какво живее отдолу. Като посегне някой с такова към мен и веднага бягам. Красотата щяла да спасява света... Ако тъпотата не го затриваше с такава скорост можеше и да успее ама надали.

Нерде кралиците на красотата, нерде накрая сте изтипосали Николчето с деформираната от инжекции уста. Неузнаваема е без грим, въобще нищо общо. И повечето от останалите без грим просто обикновени момичета, които можеш да видиш всеки ден на улицата - кралиците ви на красотата са нито по-хубави и със сигурност не по-умни.

Не случайно е казано, булка се избира след баня (и на трезво)

В ислямските страни не случайно майката избирала съпруга за сина си. И къде я избирала - в хамама. Там няма дрехи и грим. А бащата на момичето утвърждавал този става ли за зет или не.

Е вие всъщност доказахте точно обратното, тия жени са съвсем различни със и без грим. Друг е въпроса, че повечето са по хубави без

Само полякинята и нигерийката са си наистина красиви без грим , а то всъщност колко точно са без грим е спорно, повечето са с поне фон дьо тен и спирала на миглите.

Коврички, сър!

cwetence

Почти всички жени в галерията са с грим и на 2те си снимки ;)

Абе , красивото си е красиво, а за останалите да живее грима...

Тези снимки потвръждават колко е важен гримът. Ако се пререфразира Коко Шанел- няма грозни жени- има такива които не са гримирани( ориг. Няма грозни жени, а сомо такива които са зле гримирани)

само урвите се гримират, за да събЕрат повече клиентела

Иван Петров

казва се ВНИМАНИЕ, не клиентела

В този ред на мисли една максима гласи: "НЯМА ГРОЗНИ ЖЕНИ, А ЖЕНИ, КОИТО НЕ УМЕЯТ ДА БЪДАТ КРАСИВИ!" Защото да си кажем правичката няма съвършени хора, всеки си има физически недостатък, но трябва да умее да го поприкрие с прическа, грим и облекло.