Няма никакво съмнение, че в пандемията, която засегна цялото човечество, 2020-а ще остане в историята, като една от най-трудните години, през които сме преминавали. Тежкото време припомни на всички нас, колко е важно да обърнем внимание на силния имунитет, вместо да чакаме до последния момент, за да се погрижим за здравето си. Съветът на БЪРЗО ЛЕСНО УДОБНО към всички вас е: не чакайте последния момент, прочетете статията и направете онова, което зависи от вас!

Зимата настъпи, а заради настоящите условия прекарваме все повече часове в затворени помещения. Много важно е да проветряваме по-често и за по-продължително време. Намалихме физическата си активност, но е добре да продължим да се движим и да се каляваме. 15-20 мин разходка, дори в по-студено време са напълно достатъчни. Можем да спортуваме и у дома. Така ще намалим стреса, ще изхвърлим натрупани токсини, ще повишим тонуса и ще подобрим своето здраве. При недостатъчно излагане на слънчеви лъчи, трябва да приемаме допълнително витамин D от храната или под формата на хранителни добавки. Как да намерим различни начини, с които да подсилим своя имунитет, не само с витамин D, но и с всички необходими витамини, минерали и антиоксиданти, препоръчани за сезона?

Целта ни отвежда, именно в най-близката аптека, за да изберем хранителни добавки, с които да балансираме менюто си и да се погрижим за повишаване на общия имунитет. Това означава да направим организма си по-силен и по-невъзприемчив към инфекции. На рафтовете в аптеката се реди разнообразие от продукти, които няма как да бъдат обхванати с един-единствен поглед. Колко лесно би било, когато човек знае точно какво да търси!

Снимка: iStock by Getty Images

Е, този вариант е напълно постижим с хранителната добавка VITAMIX Витамин С + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО. Само в една нейна таблетка се съдържат най-важните витамини и микроелементи, от които се нуждае нашият организъм, а цената на цялата опаковка е напълно приемлива. Подходящ е за прием по време на бременност и кърмене.

Така също Световната здравна организация /СЗО/ обяви, че витамин C, витамин D3 и елементът цинк имат основна роля в стимулирането и подпомагането на имунната система. Всички препоръчани съставки участват в състава на VITAMIX Витамин С + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО, като компанията производител FORTEX добави към тях и селен - мощен антиоксидант. Селенът в комбинация с цинк не допуска вирусна инвазия в клетките на организма.

В допълнение, продуктът на Fortex e ДЕПО таблетка, което означава, че е с удължено освобождаване. Казано с други думи - действието на активните му вещества в организма е много по-продължително.

Снимка: FORTEX

VITAMIX Витамин С + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО намалява чувството на отпадналост и умора, защитава клетките от оксидативен стрес, спомага за нормалната когнитивна функция и подобрява състоянието при умствено и физическо натоварване.

Освен за превантивно подсилване на имунната система VITAMIX Витамин С + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО, може да се приема за съкращаване на периода за възстановяване от простуда и грип, както и при контакт с болен.

Снимка: FORTEX

Януари е първият месец от годината, в който е наистина важно да обърнем внимание на себе, най-малко заради студеното време навън, което се очаква съвсем скоро да сковае земята. През предстоящите седмици, които според метеоролозите ще докажат, че зимата все още не си е отишла,  въпреки необичайно високите за този период температури, можем да запазим доброто си физическо състояние, приемайки VITAMIX Витамин С + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО. Нека бъдем здрави не само през този сезон, но и през всички предстоящи.


*Материалът съдържа продуктово позициониране.