Остава по-малко от месец до началото на националния конкурс "Най-красивата абитуриентка", а Dir.bg продължава с поредицата си, в която най-големите експерти от модната и козметична индустрия, дерматолози и имиджмейкъри, дават съвети как бъдещите абитуриенти да се подготвят за вечерта, отбелязваща началото на новото голямо приключение.

Бъдете с нас в тази красива мисия, за да помогнем заедно на очарователните български момичета да представят себе си в най-завладяващата и блестяща визия.

Dir.bg е подготвил и специални награди както за носителката на титлата, така и за финалистките в конкурса.

А ние продължаваме с препоръките ни и разкриваме тайната на красотата - последвайте съветите ни и ще бъдете принцесата на бала.

"Красотата на жените трябва да се вижда в очите ѝ - това е вратата към нейното сърце - там, където живее любовта", казва иконата на американското кино Оди Хепбърн. "Ключът към красотата са очите на човек, който те обича", е друга мъдра мисъл, този път произнесена от хубавата жена Джулия Робъртс. И двете актриси неведнъж са описвани като идеал за красота както на мъжете, така и на жените, а щом те говорят толкова пламенно за ролята на очите във възприятията за женственост, то явно в думите им има голяма доза истина.

А представете си какво магнетично влияние би имал погледът ви върху околните, щом очите са главният герой в женственото излъчване на една дама. 

Казваме ви всичко това, за да ви напомним, че красотата може да говори с очите въпреки грима и въпреки дрехите, които толкова старателно подбираме всеки път, за да удовлетворим не само себе си, но и вкуса на обществото.

И когато говорим за женската красота като симбиоза между естественото излъчване и добрия избор на продукти, с които тя да бъде подчертана, е невъзможно да не споменем, че знаем колко важен е балът за всяка абитуриентка и това каква ще е визията ѝ за вечерта - затова се стремим да помогнем с експертни мнения и точна информация. 

Днес ще се съсредоточим, както сигурно вече се досещате, върху очите и как погледът ви да бъде още по-обаятелен.

За грима за специалния ден дамите обикновено залагат на изкуствени мигли, които обаче могат да доведат и до нежелани проблеми - разлепяне, дразнене на очите, сълзене, което впоследствие да доведе и до размазване на грима. 

Други залагат на различни техники за сгъстяване и удължаване на миглите. Те също имат своите скрити рискове в дългосрочен план, защото изтощават и дехидратират косъмчетата, а освен това поддръжката им е обвързана със сериозни ежемесечни разходи.

Именно затова нашите експерти съветват да обърнете по-голямо внимание на миглите още преди да е настъпил дългоочакваният ден, и да ги направите по-дълги и по-гъсти по напълно естествен начин.

Как е възможно това? С революционния продукт за изкусителен и впечатляващ поглед - Bonilash. Серумът, който стимулира растежа на миглите, ще ви накара да забравите всички временни решения.

Снимка: Bonilash

Продуктът е изключително подходящ за млади момичета, които искат да подчертаят естествената си красота, прозираща през зашеметяващия им поглед. И вече няма да е необходимо да търсите перфектната спирала, изкуствени мигли или пък да се подлагате на продължителни процедури. 

Всъщност това, което предизвиква тази магия да се случи, се нарича Биматопрост. Веществото има за цел не само да стимулира растежа на миглите, но и да възстановява тяхната плътност, както и да подхранва техния естествено наситен цвят.

Снимка: Bonilash

Често след процедури върху миглите дамите имат оплаквания, че те са по-редки и в някои случаи дори окапват. Спиралите в дългосрочен план също могат да имат негативен ефект върху косъмчетата. Ето защо серумът Bonilash е създаден така, че да въздейства директно върху корените на миглите и да стимулира техния растеж. Миглите не просто се удължават, но и след правилно използване ефектът е повече от зашеметяващ, защото се образуват и нови косъмчета.

Освен Биматопроста, специалните съставки в Bonilash са подбрани така, че всяка има своя функция - уреята спомага за хидратацията и витализирането на миглите, глицеринът естествено овлажнява косъма, коприненият протеин придава естествен блясък на косъма, биотинът подхранва и възстановява косъма, а пантенолът има успокояващо действие.

Според направените проучвания истински видим резултат и по-дълги и блестящи мигли има след 12 седмици употреба, като при всеки периодът може да бъде различен. Това, което е напълно сигурно обаче, е, че ефект ще има, а всички ще могат да ви завиждат за изкусителния поглед и здравите мигли.

Както при диетите, така и за красотата - не отлагайте за следващия понеделник. Започнете сега - не само защото така е правилно, но и защото този месец серумът Bonilash е с 30% отстъпка.

Снимка: Bonilash

Покрай конкурса на Dir.bg "Най-красивата абитуриентка" акцентираме върху това, че здравите, плътни и дълги мигли не само ще ви направят неотразимо красива за дългоочаквания ден, но и ще ви донесат доста привилегии занапред. Все пак жените знаят малката тайна на мъжете, че любовта минава през стомаха, но първата ѝ спирка е погледът. Ако очите ви се огледат в мъжките, има огромна вероятност да достигнат и до душата на джентълмените.

Най-важното, което трябва да помни една дама обаче, е, че най-красива е, когато се грижи за себе си, собственото си щастие и успех и сияе отвътре така, че очите ѝ да са отворен прозорец към сиянието на душата ѝ.

*Материалът е подготвен за Bonilash, които подкрепят конкурса "Най-красивата абитуриентка"!

С подкрепата на: Бонилаш