Само ден след като даде първото си интервю за предаването "Матине" на Dir.bg, победителката в тазгодишното 16-о издание на националния конкурс "Най-красива абитуриентка" Мария Тодорова, която спечели титлата в успорвана конкуренция с още 1150 момичета, включили се в нея от страната и чужбина, застана пред камерата на телевизия bTV,гостувайки на Деси Стоянова в токшоуто "Преди обед". В студиото я придружи нейния партньор Атанас, който е известен татуист, удостоен с множество отличия за работата си, с когото са се запознали в една от фитнес залите в родния им Бургас, както самите те разкриха пред водещата.

"Тя привлича вниманието и аз я бях забелязал, но искрата пламна, когато се засякохме на един и същ тренировъчен уред", разказа мъжът.

Родителите ѝ отначало имали колебанията относно тяхната връзка, тъй като той е по-голям с 14 години от тяхната дъщеря, но когато се опознали, видели, че няма от какво да се тревожат.

Вижте снимки на Мария >>

"Когато едно семейство е здраво и отглежда децата си с любов, е нормално да се интересуват по какъв път поеме дъщеря им. Но те видяха, че могат да ми имат доверие", обясни специалистът с игла и мастило.

Мария с грамота за отличен резултат в национална олимпиада по биология и здравно образовние

Снимка: Личен архив

Мария сподели, че тя е харесала характера му, интелекта и външния му вид. Както и милите жестове, с които кара да се чувства като принцеса.

Тя разкри още, че не се има за суетен човек, но титлата "Най-красива абитуриентка" приема като огромна чест.

"Попаднах сред претендентките по волята на моята майка, знаех преди това за конкурса, но тя пое инициативата да ме запише. Аз се занимавах с кандидат-студентските изпити. Не съм участвала в други конкурси и ми хареса че този е онлайн", призна Мария.

Снимка: личен архив

Тя е приета в Медицинския факултет на Софийския университет, но чака резултатите от Медицинска академия и тогава ще прецени къде да учи. Като дете прочела книга, променила светоусещането ѝ - за това как мислите влияят на здравето и благоденствието на човека. 

Атанас често пътува в чужбина на състезания, а скоро ще открие студио за татуировки в София и така двамата ще бъдат заедно.

Татуировка, направена от Атанас

Снимка: Личен архив

Мария също се изкушавала от идеята да се татуира, но после размислила, защото предпочита да остане естествена. Атанас адмирира решението ѝ, тъй като смята, че красотата на жената е неприкосновена и не би я татуирал, освен ако тя не настоява и не знае точно какво иска.