Бойко първи си призна, че връзката им е приключила, но категорично отказа да издаде повече подробности. Пред „Хай клуб" Ива също беше лаконична, но все пак издаде, че двамата са запазили приятелските си отношения. „Вярно е, че сме разделени, но сме приятели - виждаме се, говорим си. В момента съм сама. Мотивът за раздялата ни не е ревност, не е замесен трети човек. И двамата сме добре, няма драми", каза красавицата. Актьорът заяви, че не стои сам, свит в някой ъгъл, а напротив - забавлявал се като всеки млад човек.

Веднага след като той съобщи, че са се разделили, се появиха спекулации - понесе се слух, че Ива е изневерила на Бойко, а мотивът за този слух беше профилната й снимка във Facebook, на която тя позира с непознато момче. „Това са глупости, той е най-добрият ми приятел. Бойко го познава много добре. Не е истина, че той е причината", обясни Ива.

Познати на двойката издават, че покрай натоварения си график напоследък те все по-рядко намирали време един за друг и затова в един момент взели решение да останат просто приятели.

Вижте снимки на Ива >>
Снимки на Бойко >>