След като непозната блондинка пусна в Twitter свои снимки отпреди няколко месеца, на които се вижда как тя, Крис и още едно момиче купонясват в апартамента, в който живееха спортистът и половинката му след сватбата си, бдителни журналисти забелязаха телевизионните камери на заден план.

Така става ясно, че не само сватбата и разводът на Ким и Крис са били само заради риалити шоуто й, но и скандалните истории между двамата са умело режисирани. "Ким никак не е глупава и знае много добре как да вдигне рейтинга на предаването си и да изкара пари от цялата работа. Тя и семейството й направиха цяло състояние от сватбата, а когато гръмна новината, че Ким иска развод, таблоиди и списания й предлагаха луди суми, за да разкаже пред тях своята история", описва ситуацията известен блогър.

"Не си мислете, че нещата в действителност са такива, каквито ги представят Ким и Крис. Те работят в тандем и всъщност се разбират прекрасно. Дори това с двете блондинки беше идея на Ким, тя знае, че нищо не вдига рейтинга така, както един хубав скандал. Всичко обаче лъсна, когато на въпросните снимки се видяха камерите", добавил източник, представил се като познат на Крис Хъмфрис.

Снимки на Ким >>
Ким Кардашиян: Бракът не бе приказката, за която мечтаех
Версиите защо Ким Кардашиян се развежда

440 звездни гости на сватбата на Ким Кардашиян
Гости: Сватбата на Ким Кардашиян беше пълен кич