"Първо и най-важно, омъжих се по любов! Не мога да повярвам, че ми се налага да защитавам точно това. Не бих отделила толкова време на нещо само заради едно ТВ предаване. Споделям много от случките в живота си в шоуто, че до последно не бях сигурна дали заснемането на сватбата ми е добра идея. Е, може би не беше, но това е положението", заявила Ким Кардашиян.

"Когато обичам някого, го обичам с цялото си сърце. Толкова исках семейство, деца и истински живот, че може би се втурнах прекалено прибързано. Вярвах в любовта и мечтаех за всичко това. Чувствах се все едно съм се качила на едно от онези влакчета в лунапарка и не можах да сляза, когато е трябвало. Изпуснах момента, в който трябваше да прекратя връзката си, но не знаех как да го направя, не исках да разочаровам хората около мен", добавила брюнетката, пише bliasak.bg.

Освен това Ким Кардашиян моли феновете си да уважат смелостта й да се разведе с Крис Хъмфрис, защото по думите й "това никак не е лесно". Друг е въпросът, че го прави за втори път. "Никога не съм искала да нараня никого и поемам пълна отговорност за действията си. Просто този брак не се оказа приказката, за която мечтаех, а баща ми винаги ми е казвал, че трябва да следвам сърцето си и аз така и направих", заявила още брюнетката. Освен това тя споделила, че планира да даде всичките сватбени подаръци на някоя благотворителна организация.

Версиите защо Ким Кардашиян се развежда

Съпругът на Ким Кардашиян съсипан от раздялата им

Снимки на Ким >>