Според една от теориите, които тиражират злите езици, баскетболистът държал той и Ким да се пренесат в родната му Минесота и вярвал, че и жена му иска същото. Брюнетката обаче предпочитала да си стои в Лос Анджелис при семейството си, където също така кариерата й процъфтява.

Като друга причина клюкарите изтъкват факта, че след сватбата си Ким и Крис живееха със сестрата на Ким - Кортни, гаджето й Скот и сина им Мейсън. "Не е перфектното решение за младоженци", призна неотдавна риалити звездата.

Според трета теория Ким Кардашиян вече си имала друг, с когото спяла зад гърба на мъжа си. Медиите спрягат имената на няколко бивши гаджета на Ким за настоящи нейни любовници. Четвърта догадка гласи, че цялата история със сватбата и развода е сюжет на риалити предаването, в което главна героиня е брюнетката и че тя го е разиграла заради пари и рейтинг.

Други смятат, че не всичко е било лъжа. Според тях Ким не е обичала истински Крис, но е мислела, че ще може да го върти на малкия си пръст. Източниците допълват, че единственото, което е искала Ким, е била сватба и отново да облече бяла рокля, и изобщо не си е представяла какъв ще бъде животът й с Крис, след като двамата си кажат "Да".

След само 72 дни брак, Ким Кардашиян се развежда
Съпругът на Ким Кардашиян съсипан от раздялата им

Снимки на Ким >>