Освен това актрисата и половинката й Брад Пит демонстрираха чудесни отношения и по този начин опровергаха клюките, че са се скарали заради близкото приятелство на Брад с Джордж Клуни, когото Анджелина не понасяла. Нещо повече - Брад, Анджелина, Джордж и гаджето му Стейси Киблър не пропуснаха да се снимат за спомен на червения килим и затвориха устите на недоброжелателите си.

Големият победител на Наградите на актьорската гилдия беше филмът "Южнячки", който беше отличен в три категории - за най-добра актриса (Вайола Дейвис), най-добра актриса в поддържаща роля (Октавия Спенсър) и най-добър актьорски състав.

Френският актьор Жан Дьожарден получи наградата за най-добра мъжка роля за участието си в "Артистът", който кинокритиците смятат за фаворит и за Оскарите идния месец, съобщават от bliasak.bg. Дьожарден се съревноваваше в категорията за най-добър актьор с някои от най-големите холивудски имена, сред които Джордж Клуни ("Потомците"), Леонардо Ди Каприо ("Дж. Едгар") и Брад Пит ("Кешбол").

Двойничката на Анджелина >>
Още снимки на Анджи >>