Пак заради суеверие, че когато се влиза в нов дом, трябва да се празнува в него, Гала и Стефан прекарали Коледа и Нова година тихо и кротко около камината вкъщи, издава сп. EVA.

За дома Гала не приела нито Стефан, нито дизайнерът Алекс Ковачев, направил проекта за интериора на апартамента по нейни подробни указания и даже рисунки, да общуват лице в лице с майсторите. Искала да е сигурна, че идеите, които има в главата си, ще бъдат реализирани точно както си ги представя до последния детайл. Генералната идея била да си направи дом в стил прованс. "Знам, че е за къща, а не за апартамент на седмия етаж, но пък създава толкова уют!" - казва ТВ водещата.

Внушението тръгва от специалните "проядени" подови настилки в цвят натурален шоколад в кухненския кът, всекидневната и коридорите и по-мекия и нежен нюанс капучино на дюшеметата в спалнята и в детската стая. Продължава в нарочно състарените врати с месингови брави с порцеланови ръкохватки до дървените ламперии в екрю и напуканата мазилка в коридора, която майсторът правел само когато е сам, за да не му открадне някой рецептата за нея.

Вижте снимки на дома и семейството на Гала >>

ИЗБРАНО