Носителката на „Оскар" преживя драматичен развод с неверника Джеси Джеймс, а след това плейбоят Райън Рейнолдс и доразби представата за щастлива любов. Той я заряза, защото не беше готов да има сериозни отношения, а ето че няколко месеца по-късно заживя с Блейк Лайвли.

Новият приятел на Сандра е филмовият продуцент Джонатон Комак Мартин. Двамата са пристигнали заедно на парти в края на януари и са се държали като влюбени, пише списание "ОК".

„Джонатон беше много грижовен към Сандра, не я остави сама целия следобед", разказа източник пред медията.

Вижте снимки на Сандра и Джонатон >>

Новината за пламналия романс между тях не е изненада за близките им. „Те са приятели от години и винаги са си падали един по друг. Тя прекарваше все повече време с него и ходеха заедно по партита, което провокира приказки", допълни информаторът.

На Бълок до болка й е писнало да говори за личния си живот и да се изказва по досадни въпроси, които са лични, пишат от tialoto.bg. „Тя е много потайна и няма нищо необичайно в това, имайки предвид какво преживя. И да я попита някой нещо за Джонатон, само ще каже, че той е страхотен човек", издава приближеният на актрисата.