Важното за нея събитие вече си има и определена дата - на 15 август, пише signal.bg. Чаровната брюнетка избрала точно тази дата по три причини - да е топло, да е лято и да не е почивен ден, за да може да присъстват всички нейни колеги, които смята да покани. Ето защо сватбата ще е посред лято и в ден сряда.

Междувременно тя вече е избрала и кумовете си, известни хора от музикалните среди, които много обича и уважава.

Откакто са заедно с мъжа на сърцето ѝ Калин, певицата за трети път определя дата за сватба, но за 10-те години, откакто за заедно, все нещо се случвало и плановете им за сватба се осуетявали.

Последният път, в който определили дата, бе съпътстван с трагичната вест за загубата на нейната майка. Тогава тя си казала, че това ще остане просто една несбъдната мечта, дори не искала да помисля за сватба. Успели да я убедят нейните близки и приятели като ѝ напомнили тя самата колко булки е посрещнала с песните си.

Сватбеният ден Роксана и Калин ще отпразнуват в Панчарево в известен ресторант, където ще кажат добре дошли на своите гости. Ресторантът е известен с това, че е предпочитан за снимачна площадка.

Вижте снимки на Роксана >>