Говорили сме си за сватба. Усещам, че Радина е жената на живота ми, а децата биха били продължение на нашата връзка”, категоричен е Деян Донков.

Най-актуалната актьорска двойка говори за връзката си пред новото седмично списание LOVE style. „Имаше някакво притеснение в началото. После известни затруднения и сега сме неразделни”, разказва Радина. Тя признава, че всичко я е спечелило в Деян. Актьорът признава, че се влюбва в половинката си отново и отново, а тя й липсва постоянно и първата й работа като отиде на репетиция е да му напише: „Обичам те!”. Актуалната двойка не крие, че се ревнува, но не обича караниците.

Деян Донков отрича слуховете, че майката на сина му - актрисата Анастасия Ингилизова не му разрешава да вижда Деян-младши заради връзката с Радина. „Дори си правихме планове за лятото и може би ще ходим на море всички заедно”, разкрива сексимволът на Народния театър. Двамата си мечтаят за къща в планината или каравана на морето, а скоро зрителите могат да ги видят и във филм като двойка.

Вижте снимки >>

Още снимки на Радина и Деян >>