Изпълнителката на „ Super Bass" призна, че, откакто е известна, е луда по скъпите аксесоари и редовно обновява гардероба си.

„Давам по 50 000 долара на месец за Giuseppe, Versace, YSL и обувки Fendi. И имам купища чанти на Louis Vuitton. Ако си младо момиче от „Куинс" е разбираемо, че си обсебена от тези чанти", каза пред Vogue Минаж.

Звездата не е скъперница и с радост изненадва феновете си. „Бях в Негрил (ресторант) и взех с мен десет мои почитатели, които чакаха пред заведението. И ги нахраних", допълни Минаж.

Вижте стила на Минаж >>

В момента Ники е известна не само с музиката си, но и с екстравагантното облекло, което показва и извън сцената, пишат от tialoto.bg. Но това не винаги е било така. „Обличах се спортно, с неща от колекциите на Tommy Hilfiger, дънки на Boss. Веднъж се срещнах с едно момиче, което носеше високи токчета, къси панталонки и много грим. Помислих си, че е страхотна. Тя ме гримира и после не исках да се мия. Беше като една фантазия, в която поне веднъж бях бляскаво момиче", разказа за промяната в имиджа си певицата.