Боби Кристина, дъщеря на певицата от брака й с Боби Браун, сподели, че все още чувства нейното присъствие.

"Чувствам я как преминава през мен през цялото време...Все още мога да се смея и да говоря с нея", каза тя в първото си интервю, дадено на Опра Уинфри.

Попитана дали ще последва майка си в шоубизнеса, тийнейджърката отговаря: "Трябва да продължа наследството...", имайки предвид пеене, актьорска игра и танцуване. "Това е огромно натоварване, но тя ме подготви за него", добави Боби Кристина.

Вижте снимки на Боби Кристина >>
Кевин Костнър и Стиви Уондър почетоха Уитни Хюстън >>
Още снимки на Уитни >>
Вода е била открита в белия дроб на Уитни

Миналата седмица беше огласено завещанието на звездата. Тя определя като своя еднолична наследница дъщеря си Боби Кристина, която е на 19 години. Съгласно волята на Хюстън, дъщеря й получава всичките й пари, движимо и недвижимо имущество, включително мебели, лични вещи, бижута и автомобили. Финансовите средства обаче ще бъдат внесени в специален фонд, частичен достъп до който Боби Кристинa ще получи при навършване на 21 г. и ще може напълно да се разпорежда с тях едва когато стане на 30 г. В завещанието си Хюстън указва, че наследницата й може да получава суми, необходими й за образование или покупка на недвижимости.