Риалити звездата Ким Кардашиян получи приза за "Жена на годината". Придружена от Кание Уест, тя бе облечена с прозрачна рокля, която събра погледите на присъстващите и на съпруга си, който не можеше да свали ръцете си от нея.

Ким получи наградата лично от редактора на списанието Дилън Джоунс. Джоунс не представи Ким с фамилията й "Уест", но на сцената съпругата на рапъра се погрижи всички да научат за това. "Аз съм Ким Кардашиян Уест. Искам да благодаря на GQ, че ме направи жена на годината, както и на моя съпруг, който ме кара да се чувствам жена всеки ден", каза звездата.

Нейният пример в избора на облекло беше последван от много от присъстващите дами. Кара Делевин, Джеси Джей, Рита Ора, Линдзи Лоън се бяха спрели на разкриващи доста пикантни подробности от телата им тоалети. Изключение правеха Никол Шерцингер особено Пипа Мидълтън, която бе избрала консервативен семпъл тоалет.

Вижте снимки >>

Мъж на годината стана актьорът Джона Хил, който получи наградата от Брадли Купър. Фарел стана изпълнител на годината. Певицата Никол Шерцингер беше там, за да подкрепи приятеля си Люис Хамилтън, който беше избран за спортист на годината.