Лопес беше с дълга черна рокля на "Рийм Акра", косата й беше прибрана на опашка. Певицата беше с опушен грим и черен лак за нокти.

Вижте тоалетите на звездите >>

Лайвли позираше закачливо в къс черен гащеризон с ресни на "Ели Сааб", а Чопра избра розова рокля с ресни.

На златистия цвят заложиха Виктория Джъстис - тя сияеше в рокля на Yousef Al-Jasmi, София Вергара - в рокля на "Марчеса", Сара Джесика Паркър. Гуен Стефани беше сред най-зле облечените с морскосиния си тоалет (вижте в галерията).

43-ата церемония по връчването на наградите, които ежегодно се определят изцяло от публиката, се състоя в театър "Майкрософт". Отличията са единствените в Холивуд, които покриват киното, музиката и телевизията.

За най-добър филм бе избрана анимацията "Търсенето на Дори", продуцирана от студиото "Пиксар", пише БТА. С същата лента бе обявена за най-добър филм за семейно гледане. За най-добра актриса бе избрана носителката на "Оскар" Дженифър Лорънс, а за най-добър актьор - Райън Рейнолдс. Робърт Дауни младши спечели наградата за най-добър актьор в екшън, а Джони Деп - приза за любим филмов актьор.

В музикалните категории две награди бяха присъдени на Бритни Спиърс - за най-добра поп певица и за най-добра изпълнителка. Джъстин Тимбърлейк победи в надпреварата за отличието за най-добра песен с хита си "Can't Stop the Feeling", а момичешката банда Фифт хармъни спечели приза за най-добра група.

За най-добър албум бе обявен "If I'm Honest " на Блейк Шелтън. Наградата за най-добро телевизионно шоу спечели британско-американският сериал "Друговремец". За най-добър комедиен тв актьор бе обявен Джим Парсънс, снимал се в сериала "Теория за Големия взрив", а за най-добра комедийна тв актриса - София Вергара.

С награди за ролите си в телевизионни драми бяха отличени американецът Джъстин Чеймбърс и индийката Приянка Чопра. За най-добър анимационен сериал бе обявен "Семейство Симпсън", който за пръв път се появи на малкия екран през 1989 г.