Слухове за раздялата на двойката се носят още от преди 2-3 месеца, но едва сега дойде потвърждението от Славея, която сподели снимка в личния си профил в Инстаграм, а към нея написа:

"Ще бъда максимално кратка и ясна! Отварям една страница и затварям вашите!
Никой никого не е зарязвал, и ако трябва да съм честна, истината е, че цъфтях и по време на връзката си с Цветан (на който очевидно не знаете и името), а даже и след нея! Имаше романс, имаше любов, имаше страст... от всичко по много през това време.
"

Вижте снимки на Славея >>

Дъщерята на спортното семейство Илиана Раева и Наско Сираков допълва, че с бившата си половинка са запазили "добри отношения".

Тя отправя благопожелания и към Ломски:
"На него, като един изключително харесван мъж, от сърце му желая да срещне момиче, което да го подкрепя и да го кара да се чувства уверен и щастлив. Да създаде семейство и деца, защото не е късно да започнеш регенерация и на духовно ниво."

45-годишният Ломски е известен като бивш съпруг на порно звездата Еделвайс. Той също има опит като актьор във филми за възрастни. Връзката му със Славея стана публично достояние през декември 2016 г., когато Славея публикува колаж с Алекс.