"За 2-3 дни се сблъсках с ужасно тежки ситуации. След моята победа всяка участничка в конкурса се настрои против мен", оплака се новата "Мис Плеймейт" в ефира на България On Air.

Вижте снимки на Нора >>

"Обвиняваха ме, че било ясно, че ще спечеля, че не заслужавам да спечеля и публикуваха в интернет пространството няколко доста лоши мои снимки, които да ме злепоставят пред аудиторията",  разказа Нора.

Тя сравни отношението към нея с това към "Мис България" Тамара Георгиева и каза, че аудиторията се е опитала да излее остатъка от енергията си към нея.

"Не бих казала, че съм грозна. Имам сценично присъствие, сексапилна жена съм, мога да твърдя, че съм и красива, но имаше участнички, които решиха да си направят PR на мой гръб", оцени себе си Нора.

Тя каза, че няма корекции по тялото, единствената добавка е хиалуронът в устните.

"Станах на 24 г. и реших, че ако не предприема сега инициатива за изява, то на други години не би било уместно, тъй като ще имам семейство, дом, деца", обоснова решението си да участва в конкурса Недкова.

Тя разказа, че е мислила, че е извървяла пътя си в България: "Времето, в което живеем, е изключително напрегнато. Хората са натоварени, изнервени, злобни и стана трудно за един млад човек да се развива в тази страна."

А за плановете си оттук нататък допълни: "Винаги съм искала да се занимавам със собствен бизнес. До този момент съм имала магазин за дрехи, сезонен бизнес на Златни пясъци, но голямата ми мечта е да се занимавам с ресторантьорство и диско клубове."

Недкова е завършила семестриално "Маркетинг" в НБУ и ѝ остава да се дипломира.